Ikkunajulkaisu Eurantiellä

Ikkunajulkaisu Eurantiellä

Kuva: Maarit Mustonen

Ikkunajulkaisu Eurantiellä on kokeellinen julkaisu, joka esittää uusia tekstejä taiteilijoilta/kirjoittajilta/jne. mun ja Arja Karhumaan yhteisen työhuoneen ikkunassa osoitteessa Eurantie 8-10 LH 209 Helsingin Vallilassa.

Julkaisun ensimmäiset kirjoittajat ovat:

25.8.-7.9. Stina Saari

8.9.-21.9. Jonas Karén

22.9.-5.10. Roxana Crisólogo Correa

6.10.-19.10. Lada Suomenrinne

“Ikkunajulkaisu Eurantiellä aloittaa Multipölyksi nimeämämme kollektiivin toiminnan. Multipöly tekee julkaisuja: haluamme tunnustella julkaisemista sekä käsitteenä, paikkana että praktiikkana. Meitä kiinnostaa esimerkiksi, minkälainen fyysinen, virtuaalinen ja käsitteellinen tila julkaisu on. Entä minkälaisia olisivat kokeelliset julkaisut, jotka eivät ole kirjoja tai lehtiä, vaan aivan muuta? Haluamme koetella ja rikastuttaa sitä, mitä julkaiseminen voi taiteen ja graafisen muotoilun kentillä olla ja aiheuttaa.

Ikkunajulkaisua Eurantiellä tukee Helsingin kaupunki ja Multipölyä Koneen Säätiö – Kone Foundation.”