SAAD HADI, DAVID GAMBARTE JA ROXANA CRISÓLOGO HELSINGIN KIRJAMESSUILLA

29.10.2017
12.30-13.00 PM
Olohuone-lava

Runosunnuntai Olohuone-lavalla:
12.30-13. Sivuvalo: Onko tämä suomalaista kirjallisuutta?
Sivuvalo on monikielinen kirjallisuusprojekti, jonka tavoittena on edistää Suomessa asuvien ja omalla äidinkielellään kirjoittavien runoilijoiden ja kirjailijoiden oikeuksia ja teosten näkyvyyttä. Tekstejään esittävät runoilijat David Gambarte ja Roxana Crisólogo espanjaksi ja prosaisti Saadi Hadi arabiaksi. Tekstien suomennokset ovat esityksen aikana esillä.

Nuoren Voiman Liito yhteistyössä Sivuvalo

Nuoren Voiman Liiton kirjamessujen teema on tänä vuonna runous. Messualueellamme pääset tutustumaan vuosittaisen kirjallisuusfestivaalimme Runokuun suosittuihin ohjelmiin. Messut huipentuvat Runosunnuntaihin, joka valtaa Olohuone-lavan viimeisenä messupäivänä. Lavalla nähdään elävän runouden lisäksi keskusteluja ja musiikkia.

  • Kuvat, oikealta vasemmalle: David Gambarte: Rosamaría Bolom, Saad Hadi: Zoila Forss ja Roxana Crisólogo: Rosamaría Bolom.